Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia fortsätter sin internationella expansion

15:49 / 18 January 2007 Poolia Press release

Nya kontor i Köln och Glasgow

Poolia fortsätter sin internationella expansion och öppnar två nya kontor i sina utländska verksamheter under januari månad. Glasgow förstärker den brittiska verksamheten inom de närmsta veckorna och ett kontor i Köln öppnades i Tyskland vid årsskiftet. – De här länderna är två väldigt stora marknader med stor potential för Poolia, säger Björn Wide, Poolias internationella chef.

Redan i december förra året kompletterades den brittiska verksamheten med ett ytterligare kontor, i Londons finansiella distrikt Canary Wharf, som utvecklats mycket positivt på kort tid. Och under januari månad öppnas ett till, i Glasgow. – Både i Storbritannien och Tyskland är marknadsförutsättningarna för Poolia goda. Vi ser också ett ökat behov från våra kunder när det gäller närvaro i andra länder, säger Björn Wide.

Kontoret i Köln öppnades i samband med det nya året och blir därmed Poolias sjätte kontor på den tyska marknaden. – I Tyskland avvecklades den icke kärnrelaterade delen av verksamheten förra året och vi är nu redo att växa i takt med den växande ekonomi som Tyskland upplever för tillfället, säger Björn Wide.


För mer information, kontakta: Björn Wide, internationell chef, tfn: 08-555 650 70, mob: 073-944 50 70

Poolias framgång bygger på att vi ständigt strävar efter högsta kvalitet och att vi har specialiserat oss på att hyra ut och rekrytera kvalificerad personal inom våra fokusområden ekonomi, administration, IT och vård. Poolia har funnits sedan 1989, har verksamhet i sex länder och är noterat på Stockholmsbörsen. Vi arbetar effektivt och engagerat, med det stora företagets resurser och det lilla företagets närhet till både kunder och kandidater.

Show as PDF