Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

– Vi behöver anställa 200 personer till

11:51 / 3 June 2005 Poolia Press release

Stig Engcrantz, vd för Poolia Vård

Mellan hägg och syren skriker både privata företag och den offentliga sektorn efter vårdpersonal. Alltfler vänder sig till bemanningsföretag, både för att få hjälp med att rekrytera fast personal och för att hyra in tillfälligt. För Poolia Vård har den här utvecklingen inneburit en omsättningsökning med över 40 procent på ett år.

– Vi skulle lätt kunna anställa 100 nya läkare och lika många sjuksköterskor till. Särskilt nu inför sommaren är det ett enormt sug efter duktig vårdpersonal. Många av dem som börjar hos oss uppskattar den flexibilitet det ger att jobba för ett bemanningsföretag. Man har större inflytande över sin arbetssituation och sina arbetstider, säger Stig Engcrantz, vd för Poolia Vård.

Poolia Vård har funnits sedan 1996 och har verksamhet i både Sverige och Norge. Första kvartalet i år omsatte man cirka 20 miljoner kronor. Verksam-heten omfattar uthyrning och rekrytering av sjuksköterskor och läkare till såväl privata vårdföretag som offentlig verksamhet.


För mer information, kontakta: Stig Engcrantz, vd Poolia Vård, tfn: 08-555 651 07, 0739-44 51 07

Poolia är ledande inom kvalificerad bemanning och finns på drygt 20 orter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien. Verksamheten omfattar tjänsteområdena Personal-uthyrning och Rekrytering/Search. Poolia erbjuder kvalificerad personal inom yrkes-områdena Ekonomi, Bank & Finans, IT, Kontor, HR, Lön, Teknik, Sälj & Marknad, Juridik, Vård samt Life Science.

Show as PDF