Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Poolia utser ny informationschef

13:00 / 7 February 2005 Poolia Press release

Helena Nilsson har utsetts till ny informationschef på Poolia AB, med ansvar även för strategisk omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling. Hon kommer närmast från Appelberg AB, där hon varit chef för konsultverksamheten inom området förändrings-kommunikation.

- Vi ser ett ökat behov av att ta in och analysera omvärldsinformation på ett systematiskt sätt, och att koppla den kunskapen till vår verksamhetsutveckling. Det känns naturligt att den som gör det arbetet också ansvarar för kommunikationen med våra medarbetare och med finans-marknaden, säger Poolias vd Erik Strand.

- Poolias strategi innebär en fortsatt expansion på den europeiska marknaden, samtidigt som vi ska fokusera på lönsamheten. Då måste vi ha högt tempo och full kontroll på informations-flödena, både in till och ut från organisationen. Jag har samarbetat med Helena Nilsson tidigare och vet att hon är rätt person för den här tjänsten. Hennes forskarbakgrund kombinerat med erfarenhet från kommunikation i förändringsprocesser är det som behövs för att driva arbetet framåt med kraft, säger Erik Strand.

De senaste åren har Poolias marknadschef Erik Frankendal även upprätthållit tjänsten som informationschef. Han kommer nu att koncentrera sig helt på den viktiga kommunikationen med kunder och kandidater.

Både informationschefen och marknadschefen ingår i Poolias koncernledning.

Helena Nilsson tillträder den 1 mars.

För mer information, kontakta: Erik Strand, Poolias vd och koncernchef, tfn: 08-555 650 60, 073-392 98 00

Önskas bild på Helena Nilsson, kontakta: Rickard Buch, tfn: 08 – 555 650 75, e-post

Poolia är ledande inom kvalificerad bemanning och finns idag på ca 20 orter i Sverige samt Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien. Verksamheten omfattar Personaluthyrning, och Rekrytering / Search. Poolia Professionals Sverige erbjuder kvalificerad personal inom yrkesområdena Ekonomi, Bank & Finans, IT, Kontor, HR, Lön, Teknik, Sälj & Marknad, Juridik, Vård samt Life Science.

Show as PDF