Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Poolia

Poolia

Hög expansionstakt fordrar rekryteringsstöd

10:07 / 1 November 2005 Poolia Press release

Detaljhandelskedjan Rusta fortsätter sin expansiva plan med nya butiker och större lokaler på ett tiotal orter i Sverige. För att säkerställa bemanningen i takt med tillväxten har företaget nu inlett ett samarbete med Poolia gällande rekryteringarna.

– Vi har en uttalad tillväxtstrategi och behöver rätt personal för att nå våra mål. Vi har därför valt att ta hjälp med rekryteringen av chefstjänster till butikerna, säger Leif Fromm, försäljningschef på Rusta.

Samarbetet mellan Poolia och Rusta gäller för tillfället rekryteringen av nio stycken butikschefer och förstemän, men ytterligare rekryteringar är att vänta.

– Vi är mycket glada över avtalet med Rusta, säger Helena Anderberg, försäljningschef på Poolia Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att matcha kravprofilen för den här typen av tjänster dels mot de många kandidaterna i vår egen databas och dels mot inkomna ansökningar, och vi tror att det var ett av skälen att Rusta valde just oss att samarbeta med.


För mer information, kontakta: Helena Anderberg, Poolias försäljningschef, region Stockholm, tfn: 08-555 654 41, 0739-44 51 41 Leif Fromm, försäljningschef Rusta, tfn: 08-626 43 00

Poolia är ledande inom kvalificerad bemanning och finns på drygt 20 orter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Storbritannien. Verksamheten omfattar tjänsteområdena Personaluthyrning och Rekrytering. Poolia erbjuder kvalificerad personal inom yrkesområdena Ekonomi, Bank & Finans, IT, Kontor, HR, Lön, Teknik, Sälj & Marknad, Juridik, Vård samt Life Science. Läs mer om företaget och se våra nya reklamfilmer på www.poolia.se. Rusta har idag 43 butiker från Luleå i norr till Ystad i söder. Rustas affärsidé är att ha oslagbara erbjudanden på speciellt utvecklade, praktiska och trendriktiga produkter som ger mervärde åt hem och fritid. Läs mer om företaget på www.rusta.se.

Show as PDF