Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon utser Noora Jayasekara till ny CFO

15:30 / 11 October 2022 Ovzon Press release

Noora Jayasekara har idag utsetts till ny CFO på Ovzon och medlem av koncernledningen. Noora tillträder rollen den 1 november 2022

Noora kommer närmast från rollen som CFO på Humana AB. Hon var dessförinnan chef och konsult inom redovisning på konsultbolaget EY. Noora har en Mastersexamen i ekonomi med inriktning på finansiering. Noora börjar sin anställning den 20 oktober och tillträder den 1 november, till dess fortsätter Pål Jernhag som interim CFO.

"Vi är väldigt glada att välkomna Noora Jayasekara till Ovzon. Noora har en gedigen bakgrund som affärsdriven CFO vilket är viktigt för Ovzons höga ambitioner i den snabbt föränderliga satellit- och kommunikationsbranschen. Hennes breda erfarenhet från olika typer av verksamheter och börsnoterade företag är lika värdefullt när vi nu står redo att fortsätta vår lönsamma tillväxtresa", säger Per Norén, VD och koncernchef på Ovzon.
"Jag ser fram emot att börja på Ovzon. Bolaget har framgångsrikt etablerat sig som ett världsledande med mobila och säkra satellitkommunikationslösningar för kunder med kritisika uppdrag. Bolaget är i en spännande fas och jag ser väldigt mycket fram emot att vara med och utveckla verksamheten ytterligare", säger Noora Jayasekara.

Om Ovzon 

Ovzon erbjuder världsledande mobila satellitkommunikationstjänster, SATCOM-as-a-Service, till kunder i hela världen. Tjänsterna kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Ovzon's SATCOM-as-a-Service uppfyller den växande efterfrågan på global uppkoppling för kunder med höga krav på prestanda och säkerhet såsom försvar, räddningstjänster, NGO:s, media och kommersiella organisationer. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Stockholm, Sverige, Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Ovzon är börsnoterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. För mer information besök www.ovzon.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/