Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon samarbetar med Bansat för att erbjuda satellittjänster till Opcion Legal i Colombia

16:55 / 23 June 2021 Ovzon Press release

Ovzon har genom sin lokala partner Bansat fått en order från Opcion Legal, en icke-statlig organisation (NGO) i Colombia ansluten till FN: s flyktingbyrå (UNHCR). Ovzon's tjänst kommer att användas för att tillhandahålla mobilt satellitebaserad bredbandsanslutning till UDAPV (Enheten för utsatt befolkning) som är en del av den colombianska folkbokföringsmyndighet. Tjänsten kommer att användas i de mest avlägsna och svåråtkomliga områden i Colombia. Det initiala kontraktet sträcker sig över sex månader med servicestart i juli 2021.

Stora delar av Colombia saknar bredbandsanslutning och anslutning till internet. Ovzon's satellittjänst med de mobila, lättanvända, Ovzon Terminaler gör det möjligt för UDAPV personal att stödja humanitära insatser genom att på ett säkert sätt erbjuda identifieringstjänster på avlägsna platser i Colombia, i regioner som Guajira, Norte de Santander, Atlántico och Arauca.

"Vi är stolta över att få denna order från Opcion Legal. Detta är ett viktigt första steg för att utöka våra tjänster i Sydamerika. Tjänsterna som Opcion Legal tillhandahåller, på uppdrag av den colombianska regeringen, inkluderar samhällsutbildning, resursadministration, landåterställning samt juridisk hjälp till våldsoffer i avlägsna samhällen är ett kritiskt humanitärt uppdrag som vi är mycket hedrade över att stödja, säger Per Norén, VD för Ovzon

 Ovzon erbjuder en banbrytande satellitbaserad mobil bredbandstjänst som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Vårt kompletta erbjudande fyller behovet av global uppkoppling för krävande kunder inom Försvar, Media, Marin, Flyg och NGO. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Solna, Sverige och Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm.  

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/