Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon får utökad order från italienska brandförsvaret

16:32 / 27 April 2021 Ovzon Press release

Ovzon har fått en förnyad order från det italienska brandförsvaret, Corpo Nazionale dei Vigili del Fuoco - CNVVF, genom sin lokala partner Gomedia Satcom. Den nya ordern, som innebär en fyrdubbling av den nuvarande affären, löper under 12 månader med start i maj 2021. Ordervärdet är cirka 0,9 MUSD.

Ordern är en expansion av en initial order som mottogs tidigare i år. Syftet är att förse alla CNVVFs 20 lokala regionkontor med Ovzons mobila satellitlösning. Tjänsten har redan använts framgångsrikt i en rad olika situationer, inklusive under ett räddningsuppdrag efter en lavin som drabbade det italienska området L'Aquila tidigare i år.

"I nödsituationer är det viktigt att snabbt kunna upprätta och upprätthålla bredbands-kommunikation för räddningspersonalen. Vi känner oss hedrade över att kunna stödja CNVVF i deras mycket viktiga uppgifter samtidigt som vi genom fortsatt nära samarbete försöker säkerställa att de alltid har tillgång till de kommunikationslösningar de behöver", säger Magnus René, VD för Ovzon.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus René, VD
mre@ovzon.com
+1 781 266 6957

Ovzon erbjuder en banbrytande satellitbaserad mobil bredbandstjänst som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Vårt kompletta erbjudande fyller behovet av global uppkoppling för krävande kunder inom Försvar, Media, Marin, Flyg och NGO. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Solna, Sverige och Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/