Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon tilldelas kontrakt för SATCOM-as-a-Service för att stödja Colombias presidentval

11:10 / 28 December 2021 Ovzon Press release

Ovzon och dess colombianska partner Bansat tilldelades ett fem månaders kontrakt för att garantera kommunikation i de mest otillgängliga vallokaler under det kommande colombianska presidentvalet den 29 maj 2022.  Ordern är värd 160 000 USD.

Den colombianska regeringen valde Ovzon's SATCOM-as-a-Service-lösning på grund av dess enastående tillförlitlighet, prestanda, mobilitet och användarvänlighet. Många vallokaler i Colombia har inte tillräcklig kommunikationsinfrastruktur för att stödja ett evenemang som är så viktigt som ett presidentval.

Ovzon's SATCOM-as-a-Service-erbjudande till den colombianska regeringen inkluderar täckning via satellit och bandbredd samt de branschledande Ovzon T6 mobila satellitterminaler. Ovzon's helhetslösningen tar mindre än två minuter att tas i bruk, även för outbildad personal.

"Kombinationen av mobilitet, tillförlitlighet, hög prestanda och användarvänlighet gör Ovzon idealisk för att stödja de mest avlägsna vallokaler som behöver antingen grundläggande eller beredskapskommunikation beroende på var de befinner sig. Ovzon är mycket stolta över att stödja den colombianska regeringen med denna kritiska tjänst", säger Per Norén, VD för Ovzon.

Om Ovzon 

Ovzon erbjuder en banbrytande satellitbaserad mobil bredbandstjänst som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Vårt kompletta Satcom-as-a-Service erbjudande fyller behovet av global uppkoppling för krävande kunder inom Försvar, Räddningstjänster, Media, Marin, Flyg och NGO. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Stockholm, Sverige och Herndon, VA och Tampa, FL i USA. Aktien handlas på Nasdaq Stockholm. För mer information besök www.ovzon.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/