Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzon får första order från Airbus

15:57 / 3 December 2020 Ovzon Press release

Ovzon har säkrat en första order på satellittjänster från Airbus, för en kund i Storbritannien. Tjänsten löper under 12 månader och startar februari 2021.

Ovzon och Airbus ingick ett samarbete i april 2020 för att tillsammans marknadsföra och sälja Ovzons högpresterande satellittjänst som bl.a. inkluderar mobila satellitterminaler och förstklassig support. Denna nya order för en kund i Storbrittanien är den första ordern från Airbus.

Airbus Defence & Space är en ledande systemintegratör som tillhandahåller avancerad, säker, satellit-kommunikation och nätverkstjänster. Airbus levererar flexibla, säkra lösningar för myndigheter, försvar och NGOer med en tjänst som omfattar hög bandbredd, avancerade terminaler och ledande nätverkslösningar.

"Vi är glada över att säkra denna första order för en av Airbus krävande kunder och stolta över deras förtroende för vår högpresterande tjänst. Vi ser fram emot att leverera och framöver utöka vårt erbjudande till deras kunder", säger Magnus René, VD för Ovzon.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, info@fnca.se,är bolagets Certified Adviser.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Magnus René, VD
mre@ovzon.com
+1 781 266 69

Ovzon erbjuder en banbrytande satellitbaserad mobil bredbandstjänst som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Vårt kompletta erbjudande fyller behovet av global uppkoppling för krävande kunder inom Försvar, Media, Marin, Flyg och NGO. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Solna, Sverige och Bethesda, MD och Tampa, FL i USA. Aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/