Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ovzon

Ovzon

Ovzon AB: Ovzons satellittjänst använd av RAI för att streama live under Giro d'Italia

08:00 / 6 November 2020 Ovzon Press release

Under Giro d'Italia 2020 levererade Ovzon och Gomedia Satcom mobil satellittjänst för att streama live i fält för Italienska TV-kanalen RAI.

Genom Ovzons satellittjänst med hög överföringshastighet över bärbara T5-terminaler kunde RAI överföra data med 10 Mbps, som möjliggjorde sändning med UHD videokvalitet.

Ovzon utsåg Gomedia till distributör i Italien i december 2019 och under 2020 har Gomedia säkrat flera affärer med Italienska kunder, däribland Italienska försvaret och RAI.

"Högkvalitativ videoöverföring för live-sändingar kräver mobila lösningar med stabil kommunikation och hög datahastighet. Ovzons lösningar med de minsta terminalerna och den högsta datahastigheten uppfyller och överträffar behoven och är därmed ett självklart val för videoöverföring i fält", säger Magnus René, VD på Ovzon.

FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, info@fnca.se,är företagets certifierade rådgivare.

För ytterligare information, kontakta;

Magnus René, VD
mre@ovzon.com
+1 781 266 6957

Ovzon erbjuder en banbrytande satellitbaserad mobil bredbandstjänst som kombinerar hög datahastighet med hög mobilitet. Vårt kompletta erbjudande fyller behovet av global uppkoppling för krävande kunder inom Försvar, Media, Marin, Flyg och NGO. Ovzon grundades 2006 och har kontor i Solna, Sverige och Bethesda, MD och Tampa, FL i USA. Aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/