Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Nolato

Nolato

Jonas Persson ny chef för Nolato Telecom

08:01 / 9 January 2006 Nolato Press release

Till ny chef för Nolato Telecom, som är ett affärsområde inom den börsnoterade Nolatokoncernen, har utsetts Jonas Persson.

Jonas Persson är 36 år, civilingenjör och sedan 2002 vd i Nolato Beijing. Under hans ledning har Nolato Beijing utvecklats till 1.800 anställda och företaget är idag Nolato Telecoms största enhet för utveckling och produktion av systemkomponenter till mobiltelefoner.

Jonas tillträder befattningen som affärsområdeschef den 1 mars 2006 och efterträder då Tommy Johansson, som efter fyra år som affärsområdeschef valt att övergå till befattningen som chef för marknad och försäljning inom Nolato Telecom. Förändringarna säkerställer såväl kontinuitet som fortsatt utveckling i Nolato Telecoms ledning.

Jonas Persson och Tommy Johansson ingår även i Nolatokoncernens verkställande ledning.

Affärsområdet Nolato Telecom omsatte 2004 drygt 1,3 miljarder kr och är en världsledande, global utvecklare och tillverkare av polymera systemprodukter för kunder inom mobiltelefoni och nätverksprodukter för telekom. Nolato Telecom har i dagsläget ca 2.300 anställda i Kina, Malaysia, Japan, Estland och Sverige. Bland de större kunderna finns Sony Ericsson, Siemens/BenQ, Nokia, Flextronics och Ericsson.


Georg Brunstam, VD och koncernchef, 0708 551251 Jonas Persson, VD i Nolato Beijing, +86 139 1118 4824 Foto på Jonas Persson finns att hämta på http://info.nolato.se/jonas

Nolato är en högteknologisk utvecklare och tillverkare av polymera komponenter och produktsystem till ledande kunder inom telekom, fordon, vitvaror, medicinteknik, hygien och andra utvalda industrisegment. Koncernen har verksamhet i Sverige, Estland, Japan, Kina, Malaysia och Ungern. Nolatoaktien är noterad på Stockholmsbörsens O-lista.

Show as PDF