Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Midsona

Midsona

Midsona AB: Midsonas Kung Markatta är Sveriges Grönaste Varumärke

08:30 / 19 February 2021 Midsona Press release

Midsona AB (publ) meddelar idag att bolagets varumärke Kung Markatta vunnit utmärkelsen Sveriges Grönaste Varumärke 2020 i kategorin matproducerande bolag.

Undersökningen Sveriges Grönaste Varumärke har genomförts av varumärkesbyrån Differ sedan 2008 och undersöker hur svenska folket ser på frågor gällande hållbarhet och varumärken. Årets resultat är det mest omfattande i undersökningens historia och belyser trenderna för hur konsumenterna ser på hållbarhet.

"Hållbarhet är en integrerad del av Midsonas verksamhet och vi ser priset som ett bevis på att vårt hållbarhetsarbete uppskattas av konsumenterna. Det är naturligtvis oerhört glädjande eftersom vi lägger stora resurser på att ligga i framkant och vara hållbara i allt vi gör.", säger Peter Åsberg, vd på Midsona.

Om Midsona

Midsona utvecklar och marknadsför starka varumärken inom hälsa och välbefinnande, med produkter som hjälper människor att leva ett hälsosammare och mer hållbart liv, med en ökad förståelse för råvarans ursprung och med insyn i innehållet. Midsona-aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap. För mer information www.midsona.com (http://www.midsona.com/en)

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/