Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

INVISIO

INVISIO

INVISIO AB: INVISIO erhåller order värd 90 MSEK från en europeisk kund

14:00 / 24 May 2023 INVISIO Press release

INVISIO har fått en order värd cirka 90 MSEK avseende Racal Acoustics system för kommunikation och hörselskydd. Beställare är ett europeiskt NATO-land och systemen kommer användas i fordon. Merparten av leveranserna kommer ske under innevarande år.

 

Kommunikationssystemen med hörselskydd, under varumärket Racal Acoustics, används främst i tunga fordon under kritiska och extremt bullriga förhållanden, vilket ställer höga krav både på kommunikationsförmåga och hörselskyddande funktionalitet.

"Det råder ingen tvekan om att Racal Acoustics system är en marknadsledande lösning för extremt bullriga fordonsmiljöer. Den här ordern är ett tydligt exempel på den ökade aktivitetsnivå vi nu ser på marknaden för tunga militärfordon, särskilt i Europa," säger Lars Højgård Hansen, VD på INVISIO.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO
Mobil: +45 5372 7722  |  E-post: lhh@invisio.com
 

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733  |  E-post: mpn@invisio.com

Denna information är sådan information som INVISIO AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 24 maj 2023, kl. 14:00 CEST.
 

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­­teknik och integration. Företagets lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/