Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

INVISIO

INVISIO

INVISIO AB: INVISIO lanserar ny webbplats

11:40 / 15 March 2023 INVISIO Press release

INVISIO introducerar en ny webbplats för att kunna erbjuda en mer användar­vänlig och informativ upplevelse av INVISIOs högkvalitativa taktiska kommunikationssystem och tjänster.

INVISIO bjuder in besökare att utforska den nya webbplatsen: www.invisio.com. Den är skapad med användarupplevelsen i fokus och erbjuder en enklare navigering, en modern design. Webbplatsen innehåller en tydlig överblick av alla produkter som ingår i bolagets ekosystem. Produkter som möjliggör en hög grad av flexibilitet, skräddarsydda kommunikationslösningar och skydd för hörseln.

Den nya webbplatsen inbegriper:
  • En mer visuell, tilltalande design

  • Mer intuitiv, användarvänlig navigering

  • En bättre presentation av INVISIOs produktportfölj

  • Detaljerad information om de enskilda produkterna

  • Beskrivning av möjligheterna till skräddarsydda lösningar

  • En tydlig överblick av INVISIOs hela ekosystems kapacitet

Förutom att ge en mer komplett bild av produktportföljen och erbjudna tjänster, har webbplatsens nya produktsidor utökats med mer detaljerad information, produktspecifikationer, FAQ, nedladdningar och handledning.

Nya applikationsspecifika sidor med konfigurationsexempel gör det lättare för användaren att få information om systemets möjligheter inom specifika områden.

"Vårt mål är att visa upp vårt systems kapacitet och hur lösningar skräddarsydda för specifika behov kan hjälpa våra användare att arbeta säkrare och mer effektivt," säger Anita Olsen, Director, Global Marketing.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anita Olsen, Director, Global Marketing, INVISIO, INVISIO
Mobil: +45 2784 0260 | E-post: aon@invisio.com

Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733  |  E-post: mpn@invisio.com

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­­teknik och integration. Företagets lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets nya webbplats www.invisio.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/