Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

INVISIO

INVISIO

INVISIO AB: INVISIO mottager order på 40 MSEK från befintlig kund i USA

08:30 / 13 September 2022 INVISIO Press release

INVISIO har mottagit en order värd 40 MSEK från en befintlig kund inom det amerikanska försvarsdepartementet. Beställningen avser avancerade system för kommunikation och hörsel­skydd under varumärket INVISIO.

Beställaren har varit kund hos INVISIO ett flertal år och ordern förstärker affärs­relationen ytterligare. En leverans är planerad att ske under 2022.

"Något som kännetecknar INVISIO är våra långa kundrelationer. Den här beställaren är inget undantag. Vi har under flera år haft förmånen att få samarbeta nära flera av våra kunder, vilket bidragit starkt till vårt framgångsrika utvecklingsarbete. Nära kund­relationer är en hörnsten i vår tillväxtstrategi," säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

INVISIO-systemet erbjuder förbättrade kommunikationsmöjligheter i bullriga miljöer samtidigt som lösningen skyddar användarnas hörsel och förstärker situations­med­vet­enheten, vilket ger betydande operativa och taktiska fördelar.

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO
Mobil: +45 5372 7722  |  E-post: lhh@invisio.com
Michael Peterson, Director Investor Relations & Corporate Communication, INVISIO
Mobil: +45 5372 7733  |  E-post: mpn@invisio.com

Om INVISIO AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialist­­­­kunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, material­­teknik och integration. Företagets lösningar marknadsförs under de två varumärkena INVISIO och Racal Acoustics. Försäljningen sker via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike, Storbritannien, Italien och Thailand samt via ett globalt nätverk av partners. INVISIO har säte i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/