Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Nya spel vecka 5 2012

08:42 / 3 February 2012 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Royal Trouble: Hidden Adventures har i går, den 2 februari 2012, lanserats för iPhone och iPad. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/royal_trouble_iphone och www.g5e.com/games/royal_trouble_ipad. Spelet utvecklades ursprungligen för PC av Orchid Games.

Games Navigator - By G5 Games har lanserats för Kindle Fire. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/games_navigator_kindle. Appen har utvecklats och publicerats av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel

The Magician's Handbook: Cursed Valley kommer att lanseras samtidigt för Android, Kindle Fire och som en gratis app (en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet) för iPone och iPad, efter dess initiala lansering som en fullständig betalversion den 9 februari 2012. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/magicians_handbook_android, www.g5e.com/games/magicians_handbook_kindle, www.g5e.com/games/magicians_handbook_iphone, www.g5e.com/games/magicians_handbook_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av BC Soft Games.

Virtual City Playground for iPhone, iPad, Mac och Android kommer att uppdateras med ett speciellt Alla Hjärtans Dags innehåll. Ytterligare information finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_iphone, www.g5e.com/games/virtual_city_playground_ipad, www.g5e.com/games/virtual_city_playground_mac och www.g5e.com/games/virtual_city_playground_android. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2012-02-03

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter
G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games
G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.
För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com


Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.