Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Nya spel vecka 50 2011

09:00 / 15 December 2011 G5 Entertainment Press release

(tidigare publicerad på engelska)

Virtual City Playground för Mac har lanserats i dag den 15 december. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/virtual_city_playground_mac. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

Special Enquiry Detail: The Hand that Feeds har i dag den 8 december lanserats för Kindle Fire. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/special_enquiry_detail_kindle. Spelet har ursprungligen utvecklats för PC av Floodlight Games.

Kaptain Brawe: A Brawe New World för iPhone och iPad finns nu på App Store som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/kaptain_brawe_iphone och www.g5e.com/games/kaptain_brawe_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC av Cateia Games.

Stand O´Food har lanserats för Kindle Fire i dag, den 15 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/stand_o_food_kindle. Spelet är ursprungligen utvecklat för PC och publicerat av G5 Entertainment.

Kommande veckas spel Youda Survivor, kommer efter dess lansering som en gratis app med en inbyggd upplåsningsmekanism som gör det möjligt att köpa den fullständiga versionen av spelet, att lanseras som en fullständig betalversion för iPhone och för iPad den 21 december 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/youda_survivor_iphone och www.g5e.com/games/youda_survivor_ipad. Spelet är ursprungligen utvecklat av Youda Games.

Youda Survivor för Android kommer att lanseras inom kort. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/youda_survivor_android. Spelet är ursprungligen utvecklat av Youda Games.

Mahjongg Artifacts: Chapter 2 kommer att lanseras för Kindle Fire den 22 december, 2011. Ytterligare information om spelet finns på www.g5e.com/games/mahjongg_artifacts_chapter_2_kindle. Spelet är utvecklat och publicerat av G5 Entertainment.

2011-12-15

G5 Entertainment: s YouTube-kanal: www.youtube.com/g5enter G5: s Facebook-sida: www.facebook.com/g5games G5: s Twitter sida: www.twitter.com/g5games

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate. För ytterligare information kontakta: mailto:

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, iPad, Android, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF