Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Virtual City toppar försäljningslistan på Mac App Store

08:17 / 10 January 2011 G5 Entertainment Press release

Under den första helgen efter lanseringen av Mac App Store den 6 januari, fortsatte G5: s Mac spel att klättra på topplistorna hos Mac App Store världen över.

Virtual City för Mac har blivit en global Mac App Store hit och nådde Top 10 Grossing Games placeringar i alla viktigare länder: #7 i USA, #6 i Kanada, #3 i Storbritannien, Tyskland och Frankrike, #2 i Italien, # 4 i Spanien, #6 i Sverige, # 5 i Australien och Japan, # i Kina och #2 i Ryssland.

Mahjong Artifacts för Mac var G5 Entertainment näst populäraste spel i bolagets initiala Mac App Store portfölj, och nådde Top 10 Grossing Game placeringar i Tyskland, Frankrike och Italien, samt Top 25 Grossing Game placeringar i andra nyckelregioner.

Nio dagar in januari kan ledningen rapportera att koncernens dagliga försäljning är två till tre gånger högre (beroende på om det är en vardag eller helgdag) än innan julledigheten i december 2010. Ledningen för G5 Entertainment kommer att avge en reviderad prognos för såväl helåret som Q1 2011 i den bokslutskommuniké som lämnas den 25 februari 2011.

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: mailto:

2010-01-10

Vlad Suglobov CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ) G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

G5 Entertainment

Show as PDF