Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

Formpipe Software: Inbjudan till webbpresentation av Formpipes delårsrapport för det första kvartalet 2024.

11:00 / 19 April 2024 Formpipe Press release

Formpipe publicerar sin delårsrapport för det första kvartalet 2024 onsdagen den 25 april 2024 kl 08:15 (CEST).

Samma dag klockan 10:00 (CEST) håller Formpipes vd och koncernchef Magnus Svenningson en webbpresentation på engelska som går att följa live via: https://www.formpipe.com/kv12024, där den även finns tillgänglig i efterhand.

Efter presentationen kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor till Magnus Svenningson samt till Joakim Alfredson CFO.

Rapporten samt presentationsmaterial kommer finnas tillgänglig här: www.formpipe.com/sv/investerare/rapporter-och-presentationer

Välkomna

Formpipe bygger värdefulla relationer mellan människor och data. Värdegrundsdrivna har vi sedan 2004 utvecklat högkvalitativa produkter som förser dig med rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt. Vi hjälper över 5 500 kunder att digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser. Tillsammans med våra kunder och partners så samskapar vi ett digitalt samhälle med människan i centrum. Vi har kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, USA och Tyskland. Formpipe Software är ett börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/