Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

Formpipe Software: Formpipe utser ny VD.

13:00 / 24 May 2023 Formpipe Press release

Magnus Svenningson tillträder som ny VD för Formpipe den 1 augusti. Magnus kommer närmast från rollen som CEO för Primekey och har bred erfarenhet från mjukvaruindustrin, både inom privat och offentlig sektor.

"I Magnus får vi en mycket kompetent VD med tydlig säljprofil. Hans erfarenhet från internationell mjukvaruförsäljning blir särskilt värdefull för oss, därtill har Magnus omfattande erfarenhet av att jobba mot såväl privat som offentlig sektor. Vi ser fram emot att tillsammans med Magnus fortsätta Formpipes tillväxtresa", säger Annikki Schaeferdiek, styrelseordförande för Formpipe.

"Jag ser fram emot att bygga vidare på Formpipes framgångar och fortsätta utveckla både tillväxt och lönsamhet. Formpipe är i en spännande fas med stor potential ", säger Magnus Svenningson, tillträdande VD för Formpipe

"Vi går nu in i en ny fas för Formpipe, med fokus på att accelerera den globala expansionen av Lasernet och realisera den fulla potentialen i vår affär inom publik sektor. Styrelsen bedömer att Magnus är rätt ledare som med tydlighet, hög energi och dokumenterade ledaregenskaper kommer fortsätta utveckla Formpipe" avslutar Annikki Schaeferdiek.

Om Magnus Svenningson
Magnus har varit CEO för cybersäkerhetsbolaget Primekey Solutions AB från 2016 fram till att det såldes till Insight Partners portföljbolag Keyfactor 2022. Därefter var han Chief Strategy Officer för Keyfactor och arbetade med integration av de två globala organisationerna. Han är sedan 2022 styrelseledamot i it-säkerhetsföretaget Verisec International. Dessförinnan har han haft ledande roller i teknikintensiva bolag bland annat som CEO för Speed Identity AB och samt säljande roller inom Ericsson och Hewlett Packard.  Magnus Svenningson tillträder som VD för Formpipe den första augusti 2023.
 

För ytterligare information, kontakta:

Annikki Schaeferdiek, styrelseordförande för Formpipe, +46 706 67 52 14

Denna information är sådan som Formpipe Software är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som anges av bolagets nyhetsdistributör Cision vid offentliggörandet av detta pressmeddelande.

Formpipe bygger värdefulla relationer mellan människor och data. Värdegrundsdrivna har vi sedan 2004 utvecklat högkvalitativa produkter som förser dig med rätt information, i rätt sammanhang, vid rätt tidpunkt. Varje gång.

Vi hjälper över 5 500 kunder att digitalisera och automatisera verksamhetsprocesser. Tillsammans med våra kunder och partners så samskapar vi ett digitalt samhälle med människan i centrum. Vi har kontor i Sverige, Danmark, Storbritannien, USA och Tyskland. Formpipe Software är ett börsnoterat bolag på Nasdaq Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/