Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

Ny Affärsområdeschef På FormPipe Software

12:00 / 6 September 2007 Formpipe Press release

FormPipe Software har utsett Erik Lindeberg till ny affärsområdeschef för NetDesign. Han tillträder sin tjänst den 10 september och kommer närmast från integrationsföretaget Axway där han var Nordenchef.

- Det är glädjande att Erik, med sin gedigna erfarenhet av svensk och internationell mjukvaruverksamhet börjar hos oss. Vi har en stark position på den svenska ECM-marknaden, i första hand med våra produkter för dokument- och ärendehantering. Med Erik i spetsen för den verksamheten kan vi ytterligare fokusera på breddad försäljning både direkt och via partners säger Christian Sundin, vd för FormPipe Software.

- Det känns utmanande att ta med sig de goda sidorna från stora globala företag och implementera dessa i ett starkt drivet Nordiskt företag. Det blir spännande att jobba i ett kraftigt expanderande programvaruföretag och roligt att kliva in i ett skede när det går bra för företaget, säger Erik Lindeberg.

Erik Lindeberg har mer än 10 års erfarenhet av ledandepositioner i globala mjukvaruföretag, bland annat från flera chefspositioner hos Sterling Commerce. Han har dokumenterat mycket starka försäljningsresultat på sin meritlista.

För ytterligare information kontakta: Christian Sundin, vd FormPipe Software, 0705-67 73 85

Bild finns att ladda ned på www.formpipe.se

BOLAGSINFO FormPipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter. FormPipe Software etablerades 2004 och har kontor i Stockholm, Uppsala och Linköping. FormPipe Software AB (publ) är listat på Stockholmsbörsens First North och Mangold Fondkommission AB (+46 8 503 015 00) är dess Certified Adviser och likviditetsgarant.

Show as PDF