Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

FormPipe Software Har Utvecklat Ny Tjänst Till Autogiro

12:00 / 19 September 2007 Formpipe Press release

FormPipe Software har utvecklat en ny tjänst till Bankgirocentralen BGC AB som gör att det blir enklare och går snabbare för privatpersoner att komma igång med Autogiro. Tjänsten bygger på FormPipe Softwares produkt W3D3.

Tjänsten "Medgivande via hemsida" gör det möjligt för betalare att anmäla sig till Autogiro direkt via webb, e-post eller banners istället för att kunden ska beställa en blankett som ska fyllas i och postas. Allt betalaren behöver göra är att fylla i ett webbformulär och signera med e-legitimation.

- Att vi utvecklat denna tjänst ökar affärsmöjligheterna för oss inom banksektorn. Behovet av snabba och säkra lösningar kring avtals- och betalningstjänster ökar kraftigt säger Christian Sundin, vd för FormPipe Software.

- Tjänsten är väldigt enkel för företag och organisationer att implementera utan kostsamt utvecklingsarbete. Hela processen blir enklare och går snabbare för både företag och kund, utan att göra avkall på säkerhetsrutinerna säger Camilla Bäck, produktchef Autogiro på BGC.

Läs mer om tjänsten på www.bgc.se

För ytterligare information kontakta: Christian Sundin, vd FormPipe Software, 0705-67 73 85 Camilla Bäck, Produktchef Autogiro BGC, 070-514 64 19

OM BGC BGC erbjuder produkter och tjänster för clearing av betalningar, girering, elektronisk fakturering och säkerhet på internet i Sverige. BGC är den centrala aktören i Sverige vid förmedling av betalningar och betalningsinformation mellan banker och bankkunder. Bankgirot är BGCs största produkt och är det enda girosystemet i Sverige som hanterar alla typer av betalningar oavsett bank. Varje dag förmedlar BGC bankgirotransaktioner till ett värde av 20-50 miljarder SEK. OM FORMPIPE SOFTWARE FormPipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter.

Show as PDF