Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Formpipe

Formpipe

Rikard Akhtarzand Slutar Som Vd På FormPipe Software Ab.

12:00 / 12 March 2007 Formpipe Press release

Rikard Akhtarzand slutar, på egen begäran, som VD för FormPipe Software AB. Rikard kommer att sitta kvar fram till dess att en ny VD tillträtt. Rikard kommer att behålla sin plats i FormPipes styrelse. Processen med att rekrytera en efterträdare inleds omgående.

- Skälet till att jag nu väljer att kliva av som VD är att jag fått ett erbjudande om att starta upp och investera i en helt ny verksamhet med miljöfokus. Målet med den nya verksamheten är att på ett kommersiellt sätt bidra till att minska belastningen på vår miljö, säger Rikard Akhtarzand.

Rikard Akhtarzand tillträdde som VD för FormPipe för snart tre år sedan. Då var FormPipe ett sargat programvarubolag som förlorade pengar. På tre år har FormPipe blivit ett av de lönsammaste och mest snabbväxande IT bolagen på Stockholmsbörsen.

För mer information, vänligen kontakta: Tomas Julin, Styrelseordförande FormPipe Software AB, 0702-41 00 00

BOLAGSINFO FormPipe Software AB (publ) är ett programvarubolag inom ECM (Enterprise Content Management). Vi utvecklar och levererar ECM-produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Våra programvaror hjälper organisationer att fånga, hantera och sätta information i ett sammanhang. Sänkta kostnader, minimerad riskexponering och strukturerad information är vinster av att använda våra ECM-produkter. FormPipe Software etablerades 2004 och har kontor i Stockholm, Uppsala och Linköping. FormPipe Software AB (publ) är listat på Stockholmsbörsens First North.

Show as PDF