Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferronordic

Ferronordic

Ferronordic AB: Inbjudan till Ferronordics investerarpresentation 17 augusti 2023

12:00 / 3 August 2023 Ferronordic Press release

Ferronordics delårsrapport för andra kvartalet 2023 kommer att publiceras den 17 augusti 2023 kl. 07:30 CET. En presentation av rapporten hålls samma dag kl. 10:00 CET.

Ferronordics delårsrapport för andra kvartalet 2023 kommer att publiceras den 17 augusti 2023 kl. 07:30 CET och finnas tillgänglig på www.ferronordic.com. Ferronordic bjuder in investerare, analytiker och media till en presentation där Lars Corneliusson, VD, och Erik Danemar, Finanschef, kommenterar rapporten. Presentationen kommer att hållas den 17 augusti 2023 kl. 10:00 CET och kan följas via telefonkonferens eller audiocast.

Presentationen hålls på engelska och följs av en frågestund. Frågor kan ställas via telefonkonferensen eller i skriftlig form genom audiocasten.

Om du önskar delta via telefonkonferens registrerar du dig via länken nedan. Efter registreringen får du telefonnummer och ett konferens-ID för att logga in till konferensen. Via telefonkonferensen finns möjlighet att ställa muntliga frågor.

https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=2001316

Om du önskar delta via webcast, använd nedan länk.

https://ir.financialhearings.com/ferronordic-q2-2023

Efteråt kommer en inspelning av presentationen vara tillgänglig på samma webbsida.

-------------------------------------------------------

Om Ferronordic

Ferronordic är ett service- och försäljningsföretag för lastbilar och anläggningsmaskiner. Företaget är återförsäljare för Volvo Trucks, Renault Trucks och Sandviks mobila kross- och sorteringsverk i Tyskland samt återförsäljare för Volvo Construction Equipment, Sandviks mobila kross- och sorteringsverk samt Mecalac i Kazakstan. Ferronordic påbörjade sin verksamhet 2010 och har för närvarande 28 anläggningar och ca 450 anställda. Ferronordics vision är att vara det ledande service- och försäljningsföretaget på sina marknader. Aktierna i Ferronordic AB (publ) är noterade på Nasdaq Stockholm. www.ferronordic.com

Denna information lämnades för offentliggörande den 3 augusti 2023, kl. 12:00 CET

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/