Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferronordic

Ferronordic

Ferronordic AB: Förändringar i Ferronordics ledning

12:00 / 20 May 2022 Ferronordic Press release

Ceren Wende avgår som marknad- och kommunikationschef.

Ceren Wende, marknad- och kommunikationschef och medlem i Ferronordics ledningsgrupp, har beslutat att lämna Ferronordic för att ta sig an nya utmaningar inom Volvokoncernen. Ceren började på Ferronordic i augusti 2020.

Lars Corneliusson kommenterar: "Jag vill tacka Ceren för hennes insatser och bidrag för att stärka marknads- och kommunikationsfunktionen inom Ferronordic. Vi önskar henne all lycka till i sin nya tjänst. Eftersom Ceren återvänder till vår huvudpartner är jag säker på att vi kommer att hålla kontakten."

-------------------------------------------------------

Om Ferronordic

Ferronordic är ett service- och försäljningsföretag inom områdena anläggningsmaskiner och lastbilar. Företaget är återförsäljare för Volvo Construction Equipment, Sandvik Rock Processing Solutions och vissa andra varumärken i hela Ryssland och Kazakstan, eftermarknadspartner för Volvo Trucks och Renault Trucks i delar av Ryssland samt återförsäljare för Volvo Lastvagnar och Renault Trucks i delar av Tyskland. Företaget erbjuder dessutom s.k. contracting services där man äger och driver maskiner för att utföra arbeten för kunder. Ferronordic startade sin verksamhet 2010 och har omkring 100 anläggningar och omkring 1 800 anställda. Ferronordics vision är att betraktas som det ledande service- och försäljningsföretaget på sina marknader. Aktierna i Ferronordic AB (publ) är noterade på Nasdaq Stockholm. http://www.ferronordic.com

Denna information lämnades för offentliggörande den 20 maj 2022, kl. 12:00 CET

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/