Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferronordic

Ferronordic

Ferronordic AB: Ferronordic stärker sin ledningsgrupp

17:12 / 9 July 2020 Ferronordic Press release

Ferronordic har utsett Ceren Wende till chef för marknadsföring och kommunikation från och med den 3 augusti

Ceren Wende har bred internationell erfarenhet av marknadsföring och kommunikation från olika roller i Ogilvy, Reuters och Siemens. Sedan 2015 har Ceren arbetat med marknadsföring och kommunikation i ledande positioner i Volvo Trucks med ett särskilt fokus på att utveckla koncernens digitala marknadsföringsstrategi. Hon har en magisterexamen i politik och social och ekonomisk historia från University of Edinburgh. Ceren kommer att rapportera direkt till Ferronordics VD, Lars Corneliusson.

Lars Corneliusson kommenterar: "Jag är glad över att välkomna Ceren till Ferronordic. Hon har en bevisad erfarenhet av att driva kommersiell kommunikation och utveckla en sammanhängande marknadsföringsstrategi. Allteftersom Ferronordic fortsätter att expandera till nya marknader och utveckla nya affärsområden, senast med lastbilar i Tyskland, är jag övertygad om att Ceren kommer att bidra starkt till företagets framgång."

-------------------------------------------------------

Om Ferronordic

Ferronordic är ett service- och försäljningsföretag inom områdena anläggningsmaskiner och lastbilar. Företaget är återförsäljare för Volvo Construction Equipment och vissa andra varumärken i hela Ryssland och Kazakstan, eftermarknadspartner för Volvo Trucks och Renault Trucks i delar av Ryssland, samt återförsäljare för Volvo Trucks och Renault Trucks i delar av Tyskland. Företaget erbjuder dessutom s.k. contracting services där man äger och opererar maskiner för att utföra arbeten för kunder. Ferronordic startade sin verksamhet 2010 och har omkring 100 anläggningar och omkring 1 400 anställda. Ferronordics vision är att betraktas som det ledande service- och försäljningsföretaget på sina marknader. Aktierna i Ferronordic AB (publ) är noterade på Nasdaq Stockholm.

www.ferronordic.com

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Danemar, Finanschef, Tel. +46 73 660 72 31, eller erik.danemar@ferronordic.com

Denna information lämnades för offentliggörande den 9 juli 2020, kl. 17:00.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/