Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ferronordic

Ferronordic

Ferronordic AB: Förändringar i Ferronordics ledning

16:30 / 19 December 2019 Ferronordic Press release

Ferronordic har utsett Dan Eliasson till chefsjurist och medlem av ledningsgruppen från den 15 januari 2020.

Dan Eliasson har en juristexamen och civilekonomexamen från Stockholms universitet. Han har bred juridisk och kommersiell erfarenhet från både advokatbyrå och olika företag. Närmast har Dan arbetat på Nordea Bank i Moskva med ansvar för nordiska kunder. Dan kommer att vara baserad i Moskva och Stockholm.

Ferronordics nuvarande chefsjurist Henrik Carlborg, tillika affärsutvecklingsansvarig, kommer framöver fokusera på affärsutveckling. Inom ramen för detta har Henrik även utsetts till verkställande direktör för koncernens tyska dotterbolag.

Både Dan Eliasson och Henrik Carlborg kommer ingå i Ferronordics ledningsgrupp.

Lars Corneliusson, VD Ferronordic, kommenterar: "Jag är glad att kunna hälsa Dan välkommen till Ferronordic. Dan är en duktig jurist med lång erfarenhet från våra marknader. Jag är övertygad om att han kommer tillföra bolaget mycket framöver. Samtidigt får Henrik möjlighet att fokusera på affärsutveckling, särskilt uppbyggnaden av verksamheten i Tyskland. Sammantaget får vi en än starkare ledningsgrupp."

Om Ferronordic

Ferronordic är auktoriserad återförsäljare för Volvo Construction Equipment, Dressta, Mecalac och Rottne i Ryssland, samt för Volvo Construction Equipment och Mecalac i Kazakstan. I delar av Ryssland har Ferronordic även utsetts till eftermarknadsåterförsäljare för Volvo och Renault Trucks samt återförsäljare för Volvo Penta. Ferronordic påbörjade sin verksamhet 2010. Bolaget är väl etablerat i samtliga federala distrikt i Ryssland med över 80 anläggningar och över 1 100 anställda. Ferronordics vision är att betraktas som det ledande service- och försäljningsföretaget på CIS-marknaderna. Aktierna i Ferronordic är noterade på Nasdaq Stockholm.

www.ferronordic.com

För mer information, vänligen kontakta:

Erik Danemar, Finanschef, telefon: +46 73 660 72 31, eller e-post: erik.danemar@ferronordic.com   

Denna information lämnades för offentliggörande den 19 december 2019, kl. 16:30.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/