Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastpartner

Fastpartner

FastPartner hyr ut  6 100 kvadratmeter till Gavlegårdarna

11:00 / 27 August 2014 Fastpartner Press release

FastPartner har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt med AB Gavlegårdarna på cirka 6 100 kvadratmeter i fastigheten Hemsta 11:11/15:7. Kontraktet börjar preliminärt löpa den 1 mars 2015. Lokalerna kommer att anpassas för att inrymma Gavlegårdarnas huvudkontor, kundcentrum, garage och verkstad.

Fastigheten Hemsta 11:11/15:7, där Ericsson hade sin Gävlefabrik, består av tre stycken byggnader om totalt cirka 45 000 kvadratmeter fortsätter nu att fyllas med nytt innehåll. Sedan tidigare finns Grönlunds Trafikskola, Byggnadsautomation och FastPartners regionkontor i en av byggnaderna.

Efter konstruktiva diskussioner mellan parterna går nu ombyggnationen in i en projekterings- och byggnadsprocess. Enligt parternas övertygelse kommer det här igenom skapas ett helt nytt koncept för Gavlegårdarna.

"Det känns bra att ha blivit hyresvärd åt Gavlegårdarna och vi är helt övertygade om att detta är starten på nästa fas i fastighetens mångåriga historia" säger Anders Svensson, FastPartners Regionchef i Gävleborg.

"En mycket viktig uthyrning för vårt fortsatta utvecklingsarbete med Hemsta-fastigheten" säger Sven-Olov Johansson, VD för FastPartner.

Stockholm den 27 augusti 2014

För vidare information vänligen kontakta

Sven-Olof Johansson, VD FastPartner AB

Tel: 08 - 402 34 65      

Svante Hedström, Fastighetschef FastPartner AB
Tel: 08 - 402 34 88

Informationen är sådan som FastPartner AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/