Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastator

Fastator

Fastator bildar property- och facilitykoncernen NPM Group. Bolaget är helhetsleverantör av servicetjänster till landets fastighetsägare.

08:05 / 22 May 2023 Fastator Press release

- När vi samlar vår kompetens och erfarenhet i ett enda bolag kan vi skapa stora värden för våra kunder och möjliggöra besparingar och effektiviseringar. NPM Group blir i och med sammanslagningen en av marknadens ledande förvaltningskoncerner, säger Richard Julin, Styrelseordförande i NPM Group.
 
Kunderna består både av svenska och internationella fastighetsfonder, noterade fastighetsbolag samt privata fastighetsägare. Genom sammanslagningen skapas en storkoncern med en omsättning på 350 miljoner kronor och ett EBITDA-resultat på 42 miljoner kronor för 2022. Koncernen har 300 anställda.
Fastator äger 55,5% av bolaget, övriga aktieägare är aktiva inom koncernen.
 
- Förvaltning och utveckling av fastigheter är viktigt för att bygga långsiktigt värde. NPM Group finns i landets alla regioner för att effektivisera förvaltningen nära kunden. Den nya koncernen kommer att ta en unik position på den växande marknaden för property- och facility management, säger Svante Bengtsson VD i Fastator.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/