Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastator

Fastator

Andreas Eneskjöld ny VD för Företagsparken

07:30 / 9 December 2022 Fastator Press release

Fastators båda innehavsbolag Företagsparken och Nordic PM växer. Joakim Orthén har byggt upp Företagsparken
från 0 till 6,5 Mdkr och bolaget genomförde nyligen en offensiv kontantemission om 900 Mkr till substansvärde per aktie. Nu tar Andreas Eneskjöld över för ytterligare tillväxt. Samtidigt tillträder Joakim Orthén en tjänst som tillväxtansvarig på Nordic PM.
 
- Det är tryggt och samtidigt utmanande att komma till ett väldukat bord. Jag ser fram emot ytterligare tillväxt med det befintliga teamet. Starka ägare och bra kassa är skönt att ha i ryggen, men människorna är än så viktiga. Här finns ett toppgäng, kommenterar Andreas Eneskjöld.
 
- Det är med lite vemod jag lämnar över stafettpinnen. Samtidigt så är fastighetsförvaltning det bästa jag vet och Nordic PM, som jag en gång startade, växer och kommer växa ytterligare. Företagsparkens fastigheter kommer fortsatt förvaltas av Nordic PM. Jag ser fram emot att jobba med Andreas och teamet såsom leverantör av Nordic PMs tjänster, kommenterar Joakim Orthén.
 
- Jag känner mig trygg i att Orthén och Eneskjöld kommer få Företagsparken att växa ytterligare. I för mig perfekta roller för dom båda, kommenterar Leif Östling, Företagsparkens styrelseordförande.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/