Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastator

Fastator

Fastators innehavsbolag Point Properties får Coop Nord som ny hyresgäst

13:15 / 29 March 2021 Fastator Press release

Fastators innehavsbolag Point Properties har tecknat hyreskontrakt som initialt löper på sju år med Coop Nord för ny livsmedelsbutik i Galleria Magasinet i Örnsköldsvik. Butiken som får namnet Coop City Örnsköldsvik får en totalyta på 1 700 kvm med en säljyta om 1 000 kvm.
- Det är mycket glädjande att få presentera Coop Nord som hyresgäst i Örnsköldsvik, där båda parter har samma långsiktiga fokus på att bidra till och stärka stadens centrum. Coop Nord är redan idag hyresgäst i vår fastighet i Timrå och med detta avtal stärks relationen för vårt gemensamma arbete, säger Magnus Åkesson, VD för Point Properties AB.
Point Properties har idag 16 fastigheter och fokuserar på att återskapa levande och attraktiva stadskärnor runt om i Sveriges små- och mellanstora städer. Genom att utveckla sina centrumfastigheter tar Point ett helhetsgrepp kring bostäder, handel och samhällsservice vilket återskapar stadskärnornas naturliga syfte som nav för hela orter.
- Fastators koncept med Point Properties har utvecklat sig till rena segertåget genom landet. Mottagandet på de orter som konceptet har lanserats på har varit överväldigande positivt från såväl politiker som invånare. Idag har Point Properties redan planbesked på 444 lägenheter på tre orter och alltfler aktörer får upp ögonen för vårt helhetskoncept med Point, kommenterar Knut Pousette, VD för Fastator.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/