Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastator

Fastator

Knut Pousette tillträder som VD i Fastator

07:30 / 1 February 2021 Fastator Press release

Som tidigare meddelats tillträder Knut Pousette idag den 1 februari som VD i Fastator. Han efterträder Joachim Kuylenstierna som nu fokuserar på affärsutveckling.

Knut har gedigen erfarenhet från tunga poster inom fastighetsbranschen, däribland rollen som VD för fastighetskoncernen Kvalitena och genom styrelseuppdrag i bland annat noterade Stendörren Fastigheter AB och D. Carnegie Co AB. Därtill har Knut mångårig erfarenhet från ideellt arbete inom skola, bland annat som styrelseordförande, stiftare och grundare av Campus Manilla liksom Ebba Brahe skolan.

- Jag har sett fram mot den här dagen och att arbeta tillsammans med teamet. Mitt huvudfokus kommer nu vara att slutföra arbetet med listbytet för Fastator. Samtidigt ser jag fram emot att fortsätta Fastators goda tillväxtresa med bolagets stora kassa och starka innehavsbolag. Bolagen verkar inom olika segment där var och ett har stora tillväxtmöjligheter. Point fokuserar på att återskapa levande stadskärnor, Företagsparken på områden med lättindustri och logistik där en stor del av svensk välfärd skapas, Studentbostäder har tagit en ledande roll inom just studentbostäder och Nordic PM som förvaltningsbolag utvecklas i god fart, kommenterar Knut Pousette.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/