Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Fastator

Fastator

Aktiebolaget Fastator: Offentliga Hus styrelse nu komplett

11:30 / 23 March 2020 Fastator Press release

 

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus beslutade idag vid en extra bolagsstämma att styrelsen stärks med två nya ledamöter med expertis inom hållbarhet, kommunal förvaltning samt fastighetsrätt. Därmed förstärker bolaget sin kompetens och erbjudande inom segmentet samhällsfastigher. 

Det nya ledamöterna i Offentliga Hus styrelse är Mari Broman och Magdalena Schmidt. 

Mari Broman har bred och mångårig erfarenhet från ledande befattningar i Göteborgs kommun och styrelseuppdrag i noterade bygg- och fastighetsbolag. Hon har också gedigen kompetens inom hållbarhetsområdet och har bland annat suttit i styrelsen för Sweden Green Building Council. Magdalena Schmidt är advokat med mer än 25 års erfarenhet av affärsjuridik och fastighetsrätt. Hon är idag partner på advokatbyrån Ramberg.

Nuvarande styrelseledamot Jacqueline Winberg har meddelat att hon inte ställer upp för ett omval och därmed lämnar Offentliga Hus styrelse. 

 - Det här är den sista pusselbiten. Offentliga Hus förstärker kompetensen inom områden som betyder allt mer för såväl fastighetsbranschen som samhället i övrigt. Och för bolaget innebär det att man både vässar och breddar sig som långsiktig partner för det offentliga inom samhällsfastigheter, kommenterar Joachim Kuylenstierna, VD Fastator.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Joachim Kuylenstierna, VD Fastator
joachim.kuylenstierna@fastator.se
+46 (0) 70 515 51 51

Svante Bengtsson, Vice VD Fastator
svante.bengtsson@fastator.se
+46 (0) 70 956 67 56

Christoffer Strömbäck, CFO Fastator
christoffer.stromback@fastator.se
+46 (0) 70 249 72 55

Om Fastator
Aktiebolaget Fastator (publ) är ett investmentbolag specialiserat påfastighetssektorn. Fastators affärsidé är att starta och investera i fastighetsrelaterade bolag där vi genom aktivt ägarskap bidrar till en långsiktig värdeutveckling. Sedan den 24 september 2015 handlas Fastators aktie på Nasdaq First North Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB (publ), tel. + 46 8 463 80 00, certifiedadviser@penser.se. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/