Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Ework Group

Ework Group

Ework Group AB: Ework Group flyttas upp till Nasdaq Mid Cap

14:00 / 22 December 2022 Ework Group Press release

Ework Group (publ) kommer den 2 januari 2023 att flyttas upp från Nasdaq Small Cap till Nasdaq Mid Cap.

Ework Group handlas för närvarande på Nasdaq Small Cap, ett segment för bolag med ett börsvärde på upp till 150 MEUR. Börsvärdet för Ework Group överstiger för närvarande 190 MEUR. Ework Group flyttas i enlighet med Nasdaqs regelverk upp till Nasdaq Mid Cap den 2 januari 2023.

"Att bli ett Mid Cap-bolag är ett kvitto på Ework Groups förstärkta marknadsposition och den utveckling vi driver för att öka vårt bidrag i värdekedjan för kompetensförsörjning. Ework Group är på en resa från en tidigare position som konsultmäklare till en roll som inkluderar utökade partnerskap och strategisk rådgivning till våra kunder och konsulter.", säger Karin Schreil, VD på Ework Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Karin Schreil, VD, Ework Group AB
Telefon: +46 (0)8 50 60 55 00, e-post: karin.schreil@eworkgroup.com

Klas Rewelj, CFO, Ework Group AB
Telefon: +46 (0)8 50 60 55 00, e-post: klas.rewelj@eworkgroup.com

Om Ework Group
Ework Group AB (publ) erbjuder helhetslösningar för alla talangbehov, med fokus på IT/OT, R&D, Engineering och Business Development och har i dag cirka 13 000 oberoende konsulter på uppdrag. Ework samarbetar med kunder inom både privat och offentlig sektor och med konsulter för att skapa hållbara talangförsörjningskedjor. Ework grundes i Sverige år 2000 och är verksam i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen med huvudkontor i Stockholm. Eworks aktier är noterade på Nasdaq Stockholm. www.eworkgroup.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/