Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Ework Group AB: Karin Schreil tillträder som VD för Ework Group

08:00 / 15 November 2021 eWork Press release

Karin Schreil tillträder idag som VD för Ework Group. Hon tar över efter Zoran Covic som under en övergångsperiod kvarstår som rådgivare till företagsledningen.

"Jag ser mycket fram emot att få leda arbetet med bolagets fortsatta utveckling tillsammans med Eworks medarbetare, kunder och konsulter. Som norra Europas ledande konsultförmedlare är Ework perfekt positionerat att möjliggöra den digitala omställning som nu sker i både näringsliv och samhälle", kommenterar Karin Schreil.

Karin Schreil har lång erfarenhet från ledande befattningar på konsult- och kompetensmarknaden, senast som Managing Partner för Sverige på TietoEvry. Dessförinnan har hon bland annat haft ledande befattningar på Fujitsu Sweden och CGI Sverige.

"Jag önskar Karin varmt välkommen till Ework. Med sin gedigna ledarerfarenhet kombinerat med djup förståelse för konsult- och kompetensmarknaden och den omvälvning den nu genomgår är hon helt rätt person att fortsätta driva Eworks utveckling," kommenterar Eworks styrelseordförande Staffan Salén.

För mer information, kontakta:
Karin Schreil, VD, +46 8-50 60 55 00
Staffan Salén, Styrelseordförande, +46 70 531 01 11

Om Ework

Ework Group är en marknadsledande och oberoende konsultleverantör i norra Europa med fokus på IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Utan anställda konsulter kan Ework opartiskt matcha varje uppdrag med rätt kompetens från hela marknaden. Ework är grundat i Sverige år 2000 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med fler än 170 ledande företag i de flesta branscher och har över 11 000 konsulter på uppdrag. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Eworks aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/