Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Nya funktionen SmartCare & Services stärker tjänstefokus

15:30 / 13 February 2018 Doro Press release

Pressmeddelande
Lund den 13 februari, 2018

Doro stärker sitt fokus på trygghetstjänster för seniorer och deras anhöriga genom den nya funktionen SmartCare & Services. Jörgen Alsing har rekryterats som Vice President med ansvar för den nya funktionen, och tar plats i den utökade koncernledningen.

”Vi har bildat den nya funktionen SmartCare & Services för att stärka Doros ökade satsning på trygghetstjänster för seniorer och deras anhöriga, i linje med vår uppdaterade strategi. Jörgen Alsing kommer med sin kompetens och erfarenhet att bli en utmärkt person för att leda utvecklingen och implementeringen av vårt adderade erbjudande”, säger Robert Puskaric, VD och koncernchef.

Jörgen Alsing kommer närmast från en roll som rådgivare inom området digitalisering till ett flertal större börsbolag. Han har dessförinnan haft flera ledande befattningar inom Ericsson, inklusive verkställande direktör för Ericsson Danmark. Jörgen Alsing har en civilingenjörsexamen från Danmarks Ingeniör Akademi och utbildningar inom management från Harvard Business School, London Business School och Columbia University.

För mer information, vänligen kontakta:
Robert Puskaric, VD och koncernchef, +46 (0)46 280 50 05, ir@doro.com

Om Doro
Doro AB utvecklar telekomprodukter och tjänster för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv: att göra saker de vill lättare och möjliggöra de saker de aldrig trodde att de skulle göra. Som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro lättanvända mobiltelefoner och smartphones, mobila applikationer och fast telefoni med högt och klart ljud. Dotterbolaget Doro Care erbjuder trygghetslarm och -tjänster för äldre och funktionshindrade personer i ordinärt boende. Doro är ett svenskt publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap. 2016 uppgick totala intäkter till 1 959 miljoner kronor (205 miljoner euro). www.doro.com

Besök Doro på www.doro.se

Denna information är sådan information som Doro AB är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 13 december 2018 kl. 15.30 CET.

http://prlibrary-eu.nasdaq.com/Resource/Download/6b8359f8-4123-4562-b7b3-90ebe590bbc8

http://prlibrary-eu.nasdaq.com/Resource/Download/49b37069-274c-42dc-b174-9ab201cee6e3

GlobeNewswire

This information was distributed by GlobeNewswire https://www.globenewswire.com/