Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doro Experience – en lättanvänd funktion i en smartphone, läsplatta eller PC

08:29 / 31 January 2012 Doro Press release

Lund, Sweden, 2012-01-31 08:29 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
Doro använder nu sitt kunnande och sin ledande position inom mobiltelefoni för seniorer till att erbjuda Android-och Windowsbaserade applikationer och tjänster.

Doro Experience kombinerar ett enkelt användargränssnitt, ett antal utvalda applikationer och en webbaserad tjänst från vilken användaren, en släkting eller tjänsteleverantör kan konfigurera innehåll och applikationer. Bland annat dessa innovationer kommer Doro att visa på Mobile World Congress i Barcelona, som startar den 27:e februari.

"Detta är det första synliga resultatet av vårt kunnande om seniorer och deras växande behov samt våra senaste förvärv sommaren 2011 " konstaterar Jérôme Arnaud, VD och koncernchef för Doro. "Vi är alla stolta och glada över att kunna utveckla en digital bro mellan generationer och hjälpa seniorerna att få en större tillgång till applikationer och internet ."

För mer information vänligen kontakta:
VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0) 46 280 50 05,
eller vice president och CFO Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 31 januari 2012 , kl 08:30 CET.

Om Doro
Doro, marknadsledare inom telekommunikation för seniorer, är ett börsnoterat svenskt företag. Med över 37 års erfarenhet inom telekom fokuserar bolaget på att utveckla, marknadsföra och sälja produkter, mjukvara samt TeleCare- och mHealth-lösningar som är speciellt anpassade för seniorer - en växande grupp människor världen över. Doros breda sortiment av användarvänliga mobiltelefoner är unikt och bolagets exceptionella kunnande har uppmärksammats med flera internationella designpriser. Produkterna säljs i mer än 30 länder på fem kontinenter. 2010 omsatte Doro 633 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller på facebook.com/DoroSverige.