Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Svenska 3 väljer Doro PhoneEasy® 615

15:00 / 5 July 2011 Doro Press release

Lund, 2011-07-05 15:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Doro® fortsätter att expandera genom att samarbeta med välkända telekomoperatörer. Ett återförsäljaravtal med svenska 3 har slutits, och 3 har valt kameramobiltelefonen Doro PhoneEasy® 615 för att stärka sitt kunderbjudande. Från och med juli säljs mobiltelefonen hos 3.

“Det är med stor tillfredsställelse vi ser vår första 3G-produkt säljas med ett attraktivt erbjudande från 3. Det känns också bra att våra produktinvesteringar hjälper oss att nå nya telekomoperatörer som kunder, ” säger Jérôme Arnaud, Doros VD och koncernchef.

För mer information vänligen kontakta: VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0)46 280 50 05, eller Vice president och CFO Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 juli 2011, kl 15.00 CET.

Om 3 3-gruppen är en ledande ägare och operatör av infrastruktur för telekom med ett brett utbud av tjänster i 11 länder. Dessa inkluderar tredje generationens (3G) multimedia mobil kommunikation och andra generationens mobila kommunikationsnät, fasta teletjänster, fiberoptiskt bredband och radio broadcasting. I Sverige och Danmark är 3 ett joint venture mellan Hong Kong-baserade Hutchison Whampoa Limited (60 %) och svenska Investor AB (40 %). För mer information och 3-gruppen, gå till www.three.com, för mer information om 3 i Sverige, www.tre.se

Om Doro Doro är ett svenskt företag som fokuserar på utveckling, marknadsföring och försäljning av telekomprodukter som riktar sig speciellt till seniorer - en växande grupp människor världen över. Med över 35 års erfarenhet inom telekom och försäljning i över 30 länder på fem kontinenter, är Doro idag det världsledande varumärket inom enkla och användarvänliga mobiltelefoner. Doro skapade kategorin Care Electronics och har under de senaste åren belönats med flera internationellt erkända designpriser. Bolaget omsatte 633 Mkr under 2010. Doro-aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller besök oss gärna på facebook.com/DoroSverige.

Doro AB