Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

DistIT:s dotterbolag EFUEL ingår distributionsavtal med DEFA för laddboxar

08:45 / 21 March 2023 DistIT Press release

DistIT meddelar idag att dess dotterbolag EFUEL har undertecknat ett distributionsavtal med DEFA, en av de ledande tillverkarna av laddboxar för elbilar och produkter för fordonsindustrin. EFUEL kommer att distribuera DEFA:s produkter i Norden.

DEFA är ett norskt bolag grundat 1946 och kända för sin höga kvalitet och innovativa teknik. EFUEL kommer att erbjuda laddboxar och tillbehör från DEFA, där vi inriktar oss på deras lanserade laddbox Power för att möta behoven hos våra kunder.

"Vi är glada över att ha ingått detta distributionsavtal med DEFA", säger Rasmus Bender EFUEL:s VD. "DEFA:s produkter har en stark position på marknaden och vi är övertygade om att våra kunder kommer att uppskatta utbudet av innovativa laddboxar. Vi ser fram emot att samarbeta med DEFA och arbeta tillsammans för att öka antalet elbilar på vägarna."

EFUEL är en distributör av hårdvara för elbilsladdning och har etablerat sig som en av de ledande aktörerna på marknaden.

Distributionsavtalet med DEFA är en del av EFUEL:s strategi att erbjuda de bästa produkterna för elbilsladdning på marknaden. 

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/