Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Stärkt kommersiell spjutspets i DistIT-gruppen

14:00 / 9 March 2021 DistIT Press release

Aurora/Deltaco gör två strategiska nyrekryteringar i linje med DistITs strategi att accelerera tillväxten med en förbättrad bruttomarginal.

Mikael Palmhag tillträder den 29:e mars som ansvarig för Aurora/Deltacos exportstrategi mot Europa. Exportförsäljningen, som redan ser momentum i tillväxten, drivs av gruppens allt starkare egna varumärken. Mikael kommer även att vara instrumentell i gruppens förvärvsagenda i Europa. Mikael bor i Nederländerna och har tidigare haft ledande positioner på Smart RTM, Linksys, Belkin och Logitech.

Peter Panduro Lundbergh tillträder den 29:e mars som ansvarig för Aurora/Deltacos försäljning mot B2C-kanaler. Peters huvuduppgift blir att öka tillväxttakten för gruppens produktkategorier inom mega-trender. Peter kommer närmast från på Bang Olufsen, där han har arbetat som Director Strategic Accounts, och har en gedigen bakgrund inom nordisk försäljning med fokus på IT och Hemelektronik från Sony Mobile Communications, Motorola Solutions och Samsung Electronics.

Rober Rosenzweig, CEO DistIT AB: ”Jag välkomnar varmt Mikael och Peter till vår organisation och är övertygad om att båda, med deras bakgrund, inställning och kompetensnivå, kommer att bidra stort till förverkligandet av vår accelererade strategi”.

Show as PDF

MFN

This information was distributed by MFN https://www.mfn.se/