Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

DistIT förstärker organisationen ytterligare

13:00 / 22 April 2020 DistIT Press release

Som ett led i att stärka Aurora/Deltacos digitala marknadsföringsförmåga har vi rekryterat Adrian Langer som Marknadschef för Aurora/Deltaco. Adrian kommer bland annat att fokusera på att driva trafik kring varumärken till våra kunders butiker och digitala plattformar, både för produkter från externa varumärkesägare och för våra egna varumärken. Digital marknadsföring kommer att öka i betydelse då digitaliseringen kommer att accelerera i den närmaste framtiden. 

Adrian Langer har en digital marknadsföringsutbildning i botten och har bland annat varit Country Manager / VD för danska Splay, en ledande digital reklambyrå. Adrian börjar sin anställning den 1:a juni. Robert Rosenzweig CEO DistIT AB: "Vi har en stor kunskap om branding och marknadsföring i Aurora/Deltaco, med Adrian lyfter vi vår digitala kompetens och kan lägga till värdefulla aktiviteter för att öka vår marknadsandel".

Adrian Langer: "Aurora/Deltaco har en ledende position i det skandinaviske marked, har et kæmpe potentiale for fortsat vækst og har de rette visioner for de kommende år. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af holdet og til at hjælpe med at udvikle forretningen - ikke mindst digitalt."

 

För ytterligare information, kontakta: 

Robert Rosenzweig, CEO DistIT AB

Mobil: +46 70 768 50 42
Email: robert.rosenzweig@distit.se

eller 

Philip Gunnarsson, CFO DistIT AB

Mobil: +46 73 086 96 82
Email: philip.gunnarsson@distit.se
 

Kontaktuppgifter till DistITs Certified Adviser 

Erik Penser Bank AB

Tel: 08-463 83 00
Email: certifiedadviser@penser.se

DistIT ska förvärva, äga och utveckla nischdistributörer inom IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och Datakommunikation i Norden och Baltikum. Företag inom DistIT-koncernen levererar både B2B- och B2C-produkter till IT-marknaden i Norden och Baltikum. Aktierna i DistIT är listade på Nasdaq First North Premier Growth Market under kortnamnet DIST och företagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/