Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Deltaco har utsett ny VD

08:30 / 14 April 2016 DistIT Press release

SweDeltaco AB har utsett Fredrik Brandt till ny verkställande direktör.

-     "Genom Fredrik tillförs Deltaco en gedigen kunskap och kompetens kombinerat med lång erfarenhet från försäljning och marknadsföring inom IT-branschen", säger Siamak Alian, nuvarande VD för SweDeltaco och DistIT AB. Han fortsätter - "Genom rekryteringen påbörjas nästa fas i Deltacos utveckling och ger mig samtidigt möjlighet att nu fullt ut fokusera på den fortsatta utvecklingen av DistIT AB som påbörjades 2011."

-           "Jag har fått förtroendet att ta över VD-rollen för SweDeltaco AB och ser fram emot att få börja arbeta med ett bolag med stort kundfokus och lönsamhetstänk", säger Fredrik Brandt.

De senaste nio åren har Fredrik Brandt varit VD för inkClub-koncernen som har många likheter med SweDeltaco även om bolagen har olika positioner i värdekedjan. Fredrik Brandt tillträder sin tjänst den 18 april 2016.

Om DistIT AB

DistIT ska förvärva, äga och utveckla nischdistributörer inom IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och Datakommunikation i Norden och Baltikum. Företag inom DistITkoncernen levererar både B2B- och B2C-produkter till IT-marknaden i Norden och Baltikum. Aktierna i DistIT AB är listade på First North Premier under kortnamnet DIST och företagets Certified Adviser är Remium Nordic AB.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/