Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Deltaco AB drabbas inte av Experts konkurs

09:00 / 19 September 2012 DistIT Press release

Med anledning av hemelektronikföretaget Experts ansökan om konkurs vill vi härmed meddela att  inga av Deltaco ABs bolag kommer att drabbas av någon form av kundförlust på grund av denna händelse.  Vår försäljningspolicy är baserad på säkra affärer och därför försäkrar vi våra kundfordringar hos stora, internationella försäkringsbolag.


För ytterligare information vänligen kontakta: Siamak Alian, VD Telefon: 08 555 76 241 Mobil: 070 7422 193 e-post: Siamak.Alian@deltaco.se (siamak@deltaco.se)

Om Deltaco Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantörer och distributörer av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget  har visat stabil organisk tillväxt och god lönsamhet varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 87 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland, Danmark och Norge. Aktierna i Deltaco är listade på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium Nordic AB. För mer information se www.deltacoab.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/deltaco/r/deltaco-ab-drabbas-inte-av-experts-konkurs,c9306783

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/505/9306783/46185.pdf

Show as PDF