Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Deltaco AB har utsett Thomas Jonsson till Ekonomi- och Finansdirektör.

13:42 / 16 April 2012 DistIT Press release

Thomas Jonsson, 39 år, är civilekonom och en av grundarna av ProXecutive Consultants AB. Han har tidigare arbetat på revisions- och konsultfirman Deloitte och var även auktoriserad revisor. Thomas arbetade på Deloitte inom avdelningarna Emerging strategic Clients (ESC), Tillväxtföretag samt Life Science. Thomas har erfarenhet av såväl noterade som onoterade företag i stark förändring. Han har medverkat i ett flertal företags noteringsprocesser och har arbetat med uppdrag för börsbolag som Aspiro och Bredbandsbolaget.

Thomas har under många år varit SweDeltaco behjälplig med årsredovisningar, avgränsade finansiella och ekonomiska insatser samt på andra sätt stöttat Deltaco i ekonomiska frågor och är därmed väl insatt i Deltacos  verksamhet. Samtidigt som Thomas Jonsson tillträder den 16 april 2012 återgår tidigare ekonomi- och finansdirektören Connie Yau till tjänsten som ekonomichef på SweDeltaco AB.

Siamak Alian, VD Deltaco AB säger - "Med Thomas Jonsson ombord får vi en förstärkning av vår ekonomifunktion. I takt med den omsättningsökning som kontinuerligt sker och med Thomas omfattande erfarenhet av IT-frågor kommer hans erfarenhet väl till pass i vår fortsatta expansion."

-"Jag ser en utmaning i att fortsätta det stabila arbete som under tidigare ekonomi- och finansdirektören Connie Yau's ledning bidragit till Deltacos stabila utveckling. Med min erfarenhet inom IT-området hoppas jag kunna bidra med en fortsatt kontinuerlig tillväxt under lönsamhet", säger Thomas Jonsson.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian                                                           VD Deltaco AB             Tel: 08- 555 762 41                                                            E-mail:    

eller

Thomas Jonsson   Ekonomi- och Finansdirektör Deltaco AB  Tel: 08- 791 66 31                                E-mail:


Om Deltaco Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland, Danmark och Norge. Aktierna i Deltaco är listat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium Nordic AB. För mer information se www.deltacoab.se.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/deltaco/r/deltaco-ab-har-utsett-thomas-jonsson-till-ekonomi--och-finansdirektor-,c9246729

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/505/9246729/3645.pdf

Show as PDF