Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

DistIT

DistIT

Deltaco utser Trygve Holtskog, tidigare koncernchef på Expert AS, till styrelseordförande för den norska verksamheten

14:19 / 29 September 2011 DistIT Press release

Deltaco AB (publ). Nordens ledande distributör och tillverkare av IT-tillbehör har knutit Trygve Holtskog till den norska verksamheten.Trygve Holtskog har en mångårig erfarenhet från den nordiska retail-marknaden bland annat som koncernchef för Expert AS och framträdande positioner inom Hakon Gruppen/ICA AB. Trygve Holtskog har också varit koncernchef och är nu styrelsemedlem i Europris Holding AS. Han är också knuten till Saga Corporate Finance.

"Norden är Deltacos främsta marknad. Den norska verksamheten kommer att med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser erbjuda ett brett och attraktivt sortiment av IT-tillbehör till IT-marknaden i Norge. Målsättningen är att öka vår marknadsandel i Norge samt förbättra service till redan befintliga kunder", säger Trygve Holtskog, styrelseordförande i NorDeltaco AS.

"Det är med glädje vi välkomnar Trygve Holstskog till vår verksamhet i Norge. Deltaco får genom Trygve en person med mångårig erfarenhet från den norska verksamheten samtidigt som vi genom hans nätverk och kännedom om den norska marknaden kan utöka och förbättra vår service till våra nuvarande och nya kunder", säger Siamak Alian VD på Deltaco AB.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian                                                   Trygve Holtskog

VD Deltaco AB                                                  Styrelseordförande NorDeltaco AS Tel: 08-555 762 41                                              Tel: +47 901 15 116 E-mail:  ()                         E-mail: ()


Om Deltaco Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland och Danmark. Aktierna i Deltaco är noterat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium AB. För mer information se www.deltacoab.se (http://www.deltacoab.se/).

 


Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1476578

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1476579

Show as PDF