Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler åt och förlänger hyresavtal med Falu kommun i centrala Falun

08:00 / 29 August 2019 Diös Press release

Falu kommun förlänger sitt hyresavtal med fastighetsägaren Diös i centrala Falun och utökar samtidigt sina ytor i Stadshuset med etableringen av Kontakcenters front office på entréplan. De utvecklade lokalerna blir en modern och tillgänglig kontorsmiljö, som beräknas stå klara i december 2020.

[image]

Diös utvecklar Stadshuset interiört till kommunens befintliga och nya verksamhet. Utöver det ses tekniska områden så som energi, drift och ventilation över i syfte att förbättra inomhusmiljön och på sikt leda till en minskning av energianvändningen i fastigheten. På så sätt fortsätter Diös positionera sig som en hållbar aktör på marknaden. Kontaktcenters front office placeras i nya utökade lokaler i fastigheten.

- Vi är glada över att Falu kommun fortsätter att utvecklas med oss i centrala Falun. Vi har haft en god dialog med kommunen sedan en tid tillbaka och kan nu välkomna de till sina nygamla lokaler i Stadshuset kring Stora Torget. Vår vision är att skapa Sveriges mest inspirerande städer och där har kommunen en jätteviktig roll så vi är jätteglada över att fortsätta vårt samarbete framåt, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös. 

- Vårt läge vid Stora torget är strategiskt bra så vi är glada över att kunna sitta kvar i nygamla lokaler. Vi ser fram emot att få välkomna personal och besökare tillbaka till renoverade lokaler med en förbättrad inomhusmiljö, säger Lars Ringsby, chef sektor service, Falu Kommun. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Hedh, affärschef, Diös
Telefon: 010-470 97 50
E-post: mikael.hedh@dios.se  
Lars Ringsby, chef sektor service, Falu Kommun  
Telefon: 023-830 00
E-post: kontaktcenter@falun.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/