Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler i Umeå till Folkpools första fysiska butik

10:30 / 12 April 2019 Diös Press release

Den rikstäckande pool- och spabadleverantören Folkfool öppnar sin första fysiska butik. Butiken öppnar på Storabirk i närheten av centrala Umeå. Fastighetsägaren Diös färdigställer just nu de 450 kvadratmeter stora lokalerna till öppningen som sker lördagen den 13 april. 

Familjeföretaget Folkpool grundades 1968 och finns runt om i hela Sverige med marknadens största sortiment av pooler och spabad. Bolagets fokus är att erbjuda pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.  

- Det känns jätteroligt att välkomna populära Folkpool till våra lokaler. Det är också jättekul att vi kan möjliggöra för deras första fysiska butik. Nu ser vi fram emot öppning, säger David Nygren, uthyrare, Diös.

- Genom en helt ny satsning för oss kommer vi stärka vår position som helhetsleverantör inom pool- och spabad. För oss är Umeå attraktiv som stad och vi tror starkt på utvecklingen i likhet med vad Diös gör. Vi är glada över vårt fina samarbete med Diös och se fram emot en varm och lång sommar med många dagar vid poolen, säger Erik Westman, platschef, Folkpool.

För ytterligare information vänligen kontakta:
David Nygren, uthyrare, Diös 
Telefon: 010-470 98 55
E-post: david.nygren@dios.se  

Erik Westman, platschef, Folkpool
Telefon: 070-641 17 13
E-post: erik@folkpoolumea.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/