Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös hyr ut nya lokaler till expansiva Webhelp -stor satsning i Östersund

17:30 / 2 April 2019 Diös Press release

Nu är det klart att kundservicebolaget Webhelp flyttar in i nya lokaler på Frösön, i Östersund. Bolaget gör en stor satsning och uökar både verksamheten och lokalerna. Planen är att rekrytera 150 medarbetare under våren. Fastighetsägaren Diös utvecklar och förbereder just nu de nya lokalerna, som i dagsläget är Diös egna huvudkontor, att stå klara för inflyttning i mitten av maj. 

[image]

Diös och Webhelp har haft en dialog om satsningen i Östersund under en tid och lösningen med de nya lokalerna på Fritzhemsgatan ligger helt i linje med Diös strategi om stadsutveckling. Webhelpär ett globalt kundupplevelse- och kundserviceföretag, som erbjuder ett mångspråkigt nätverk av fler än 50 000 rådgivare över hela världen. Under våren kommer bolaget att rekrytera 150 nya medarbetare.

- Det känns fantastiskt att kunna erbjuda Webhelp nya moderna lokaler i centrala Östersund. Satsningen bidrar till att fler människor kommer att röra sig i stan och att nya arbetstillfällen skapas är helt enligt vår plan och vårt sätt att bidra till utveckling för Östersund. Vi själva flyttar till nya lokaler på Prästgatan och det råder bråda tider så att vi båda kan vara på plats redan i mitten av maj, säger Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund/Åre. 

- Östersund ger oss fantastiska möjligheter för att växa. Det är en central knutpunkt i Sverige, en region med goda kommunikationsmöjligheter, ett universitet som driver utvecklingen framåt och ett rikt näringsliv. Hos Diös har vi hittat fantastiska lokaler som är helt anpassade får vår verksamhet där vi i tillägg får en makalös utsikt över storsjön. Nu ser vi fram emot att fortsätta vara en aktiv del i Östersunds utveckling, säger Camilla Lundgren, kundansvarig, Webhelp Nordic.

- Det är naturligtvis väldigt roligt när ett långsiktigt samarbete kan ge sådan bra utdelning. Att vi får hit 150 nya arbetstillfällen betyder mycket både för kommunen och regionen, säger Anders Wennerberg, kommundirektör, Östersund.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Johan Fryksborn, affärschef, Diös Östersund/Åre 
Telefon: 010-470 96 04
E-post: johan.fryksborn@dios.se  

Camilla Lundgren, kundansvarig, Webhelp Nordic
Telefon: 070-247 00 81
E-post: camilla.lundgren@nordic.webhelp.com 

Fredric Kilander, näringslivschef, Östersunds kommun
Telefon: 063-14 35 64
E-post: fredric.kilander@ostersund.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/