Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar lokaler till Bastard Burgers i Shopping Galleria i centrala Lule å

06:00 / 5 December 2019 Diös Press release

Nu är det klart att Bastard Burgers etablerar ny restaurang med sitt nya koncept Bastard Concept Store i Shopping Galleria i centrala Luleå. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna till att bli en självklar mötesplats för Luleåborna. Öppning planeras till maj 2020. 

[image] Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå år 2016 och idag finns 28 enheter fördelat mellan Boden i norr och Malmö i söder. Målet är att ha 29 restauranger i Sverige innan slutet av 2019 och en restaurangetablering utanför Sveriges gränser under 2020.På Bastard Burgers serveras hamburgare gjorda på kött från utvalda norrländska gårdar, högkvalitativa råvaror och tillbehör gjorda med omsorg. Deras nya koncept, Bastard Concept Store, innebär att en pop up-yta med Bastard-merchandise kommer att finnas till försäljning.

- Det är jättekul att vi nu kan presentera en ny spännande etablering i Shopping Galleria. Vi är övertygade om att det kommer att bli en ny mötesplats som bidrar till att fler människor rör sig i centrum. Bastard Concept Store synkar väl med de trender som finns om upplevelsebaserade restaurangbesök och det ska bli spännande att se konceptet live. Vi önskar gänget på Bastard varmt lycka till, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös. 

- Luleåborna känner nog mest till vårt ursprungliga koncept i och med vår nuvarande restaurang i Luleå. Den nya restauranger i Shopping blir mer i stil med våra flaggskepp i till exempel Umeå, Malmö och Stockholm med uppdaterad inredning och en helt annan typ av ytor, med bland annat loungesoffor. Här kommer det vara längre sittningar och senare kvällar. Att smälla upp en Bastard Concept Store i restaurangen är något vi funderat på länge, då var har en enorm efterfrågan på vår merchandise och vi är säkra på att Luleå är den bästa platsen att lansera på, säger Simon Wanler, medgrundare och vd, Bastard Burgers.

För ytterligare information vänligen kontakta: 
Åsa Johansson, förvaltare, Diös  
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se

Simon Wanler, vd, Bastard Burgers
Telefon: 070-650 09 98
E-post: simon@bastardburgers.se  (simon@bastardburgers.se )

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/