Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Nya restaurangen Käk & Plock etablerar sig på gågatan i centrala Mora

06:00 / 20 November 2019 Diös Press release

Nu är det klart med en ny restaurangetablering i centrala Mora. Det är fastighetsägaren Diös som tecknat avtal med krögaren Björn Engvall. Just nu utvecklas lokalerna, på Kyrkogatan, till att bli restaurangverksamhet och inflytt beräknas till mitten på februari 2020.

[image] Björn Engvall är en välkänd krögare i Mora som tillsammans med Sara Jackson och Mats Bälter nu väljer att öppna upp en ny mötesplats med ett noga utvalt utbud. Här kommer världsinspirerad mat att serveras dag- och kvällstid tillsammans med bland annat lokalt utbud av dryck.

- Vi är glada över att Björn, Sara och Mats väljer att etablera sig hos oss och stärka restaurangutbudet i centrala Mora. Deras läge är utmärkt året runt men speciellt sommartid då en ström av människor passerar gågatan där läget fångar upp både hungriga och törstiga gäster. Vi ser fram emot premiär, säger Markus Westman, förvaltare, Diös. 

- Den röda tråden i maten som kommer serveras är som namnet Käk och Plock. världsinspirerade mat och meny, men med vissa självklara alternativ som snurrar året runt. Menyn kommer varieras med smaker ifrån stora delar av världen, vi försöker plocka alla godbitar som finns. I dryckesväg blir det allt ifrån lokal öl till bubbel ifrån de mer kända distrikten och ett flertal spännande alkholfria alrernativ. Nu ska lokalerna utvecklas tillsammans med Diös och sedan känner vi oss sjukt taggade på att komma igång och erbjuda Moraborna och turister en härlig mötesplats mitt i city, säger Björn Engvall, krögare, Käk och Plock. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Markus Westman, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se
Björn Engvall, krögare, Käk och Plock
Telefon: 070-413 27 62 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/